Citat-mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

E-postadress
 

Genom att klicka på knappen "Prenumerera"
godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst avprenumerera
på våra utskick.

Resan inåt för ledare

Ledarskapsutveckling

Utvecklingsresa för ledare som söker ett hållbart förhållningssätt till ett intensivt yrkesliv.

Möt dig själv som ledare

”Den längsta resan är resan inåt...”Dag Hammarskjöld, ”Vägmärken”

Dag Hammarskjölds ord är utmanande. Till vardags är det mest ”resan utåt” vi ägnar oss åt. Det kan vara karriärresan inom organisationen, resan genom livets yttre händelser, och de otaliga längre resor som vi företar i våra yrkesroller. Men hur är det med resan inåt, det vill säga resan till mer självinsikt, till bättre klarhet om livets mening och om hur allt hänger ihop för dig?

Ledarskapets alltmer pressande krav förutsätter en hållbar personlig utveckling som bara kan uppnås genom mer tid för reflektion, en större medvetenhet om de värden som står på spel och ett aktivt och långsiktigt förhållningssätt till vad du själv vill uppnå som ledare och som människa. Med Resan inåt för ledare får du tid för dessa avgörande frågor.

 

För dig

Programmet vänder sig till dig som har direkt eller indirekt ledaransvar och som vill fortsätta att utveckla ditt personliga ledarskap och bygga mod och trygghet. Du har behov av att hitta balans och självkännedom samt hitta ett aktivt förhållningssätt för att förflytta dig och kunna styra i ständig förändring och ett komplext yrkesliv.

 

Nyttan för dig och din organisation

  • Fördjupad självinsikt genom reflektion och andras feedback
  • Reflektion över egna värden som en förutsättning för värderingsgrundat ledarskap
  • Tydligare och tryggare ledarskap som leder till ett hållbart och medvetet sätt att navigera både för dig själva och dina medarbetare
  • Coachning, enskilt och i grupp
  • Personligt ledarskap

 

Några teman som berörs under veckan

  • Fynd och förlust i min historia
  • Att välja och välja bort i mitt liv
  • Mina personliga hinder för förändring
  • Splittring och enkelhet i sättet att vara
  • Det föränderliga och det bestående i min identitet

 

Platsen

Resan inåt för ledare genomförs på Stiftsgården Marielund. En plats med skön energi och ett lugn som manar till eftertanke i omgivningar som främjar kreativitet och ökad självmedvetenhet. Du kommer att vara omgiven av vacker natur och tystnad, vilket ger en unik miljö och rum för reflektion isolerat från livets ständiga brus.

Marielund är beläget på Ekerö i Mälaren. Du tar dig enkelt hit från till exempel Stockholm central med hjälp av tåg eller buss. Vi uppmuntrar alla deltagare att använda klimatsmarta alternativ för att minimera miljöpåverkan och uppleva den vackra naturen på vägen till platsen.

Hitta hit...

Kontakt

Kontakta mig för vägledning.

jessicabresby

telefon040-10 50 16
pennajessica.bresby

Jessica Bresby
Ansvarig Öppna Program

RESAN INÅT

OMFATTNING

5 dagar

DATUM

6-10 november

PLATS

Stiftsgården Marielund, Ekerö

Pris

SEK 33 000
SEK 30 000 för medlemsföretag

Internatkostnader tillkommer
(kost, logi & kurslokaler)

Priser exklusive moms.

 

ANMÄLAN
Programstart 6 november 2023


PROGRAMLEDNING

 

Ulf

 

Axel Carlberg
Programchef
Axel jobbar i sammanhang där ledarskapet ställs på prov. Han har lång erfarenhet av att möta erfarna och seniora chefer i olika roller och sammanhang såsom coachning, ledningsgruppsutveckling och ledarskapsträning. Axel är doktor i etik och och i den rollen anlitas regelbundet av EU-kommissionen. Tidigare i livet var han också präst och har därför lång erfarenhet att möta människor i olika livssituationer.

Läs mer...

 

Charlotte

 

Charlotte Henschel
Programchef
Charlotte är legitimerad psykolog med gedigen erfarenhet av ledarskapsutveckling och ledningsgruppsutveckling. Hon har specialiserat sig inom ledarskap- och organisationspsykologi, med kommunikation och involvering som ledstjärnor.

Läs mer...

 

Jessica

 

Jessica M Bresby
Projektledare
Civilekonom med inriktning på marknadsföring. Ansvarar för administration, kundkontakter, planering och koordination av MiLs öppna program. Lång erfarenhet av arbete med ledarutvecklingsprogram.

 

"Att få vistas i den miljön gjorde att det var enklare att varva ner och kunna ta till mig av min egen förmåga att se, höra och vara närvarande. Samt all glädje och allt skratt som fanns med under hela resan."
– Deltagare, Resan inåt

Kontakta mig för vägledning

jessicabresby

telefontel. 040-10 50 16
pennajessica.bresby

Jessica Bresby
Ansvarig Öppna Program