Citat-mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

E-postadress
 

Genom att klicka på knappen "Prenumerera"
godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst avprenumerera
på våra utskick.

Feedback och feedbackkultur

stor feedback 1024x512

Feedback och feedbackkultur – en dag som gör skillnad

Temadagens syfte är att ge dig teori och verktyg för att både ta emot och ge feedback samt en egen upplevelse av dessa verktyg genom praktiskt träning. Syftet är också att öka din förståelse för fundamentet i en feedbackkultur och hur du kan utveckla den verksamhet som du är ansvariga för i denna riktning.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som har någon form av ledaransvar.

Upplägg

Hur skapar vi en kultur där vi utvecklas tillsammans och tillsammans utvecklar det vi gör. Grunden till en agil och lärande organisation handlar om hur vi för dialog, hur vi lyssnar och lär och anpassar våra handlingar därefter. Detta är kärnan i förändring och utveckling. Organisationer där individer tryggt och nyfiket söker, tar emot och ger feedback har större förutsättningar att blir framgångsrika än de som inte gör det.

Feedback handlar om att ge beröm och kritik på ett konstruktivt sätt, med uppriktig önskan om att förstärka eller utveckla. Det handlar också om hur vi som individer och organisation aktivt söker och tar emot feedback.

Hur får vi till en kultur där vi tar ett gemensamt ansvar för lärande och utveckling? Det handlar inte om att bedöma andra utan istället fokusera på våra upplevelser av andras handlingar vilket skapar förutsättningar till konstruktiva samtal som stärker den kultur vi vill ha av lärande och utveckling.

Du får ta del av viktiga principer för feedback och hur du genom dessa kan stärka den lärande kulturen i din organisation. Vi utgår från ett systemiskt förhållningssätt, Appreciative inquiry och Edgars Scheins perspektiv på organisationskultur. Vi kommer bl. a att träna på att ge och ta emot feedback, dialog och utforskande samtal samt konsten att lyssna.

 

 

 

Kontakt

 

anjasonessongrenthe

telefon040-10 50 07
pennaanja.sonesson.grenthe

Anja Sonesson Grenthe
Projektledare företagsinterna program

ANMÄLAN

Kontakta oss för upplägg och offert.

FÖRETAGSINTERNT
Begär offert

Temadagen kan även erbjudas online.

Programledning

 

Anne-Charlotte

 

Anne-Charlotte Blomqvist
MiLkonsult
Läs mer om Anne-Charlotte...