Citat-mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

E-postadress
 

Genom att klicka på knappen "Prenumerera"
godkänner du vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst avprenumerera
på våra utskick.

Grundkurs i kreativt ledarskap

Kreativt Ledarskap - ledarskapsutbildning

Kreativt Ledarskap – en ledarskapsutbildning på distans

Grundkurs i kreativt ledarskap - Ett program för dig som vill leda och leva mer helhjärtat. Ledarskapets alltmer komplexa och ibland komplicerade verklighet behöver hållbarhet, kommunikation och personlig utveckling. Det är enkelt, men ändå så svårt.

Att lyssna inåt, är avgörande och stärks genom mer tid för att tänka, genom att lyssna på kroppens språk och signaler, skapa medvetenhet om de egna värderingarna och en tydlighet i vad du själv vill uppnå som ledare och som människa.

Vi jobbar individuellt men gruppens gemenskap kommer att bli avgörande eftersom Grundkurs i kreativt ledarskap inte bara är en ledarskapsutbildning, utan också ett nätverk – ett samskapande. Tillsammans kommer vi att göra bokslut och släppa taget om gamla sanningar, designa vårt ledarskap baserat på värderingar, gå från tanke till görande och vi kommer att utforska vårt kreativa DNA.

  • Fokus på kreativitet och ledarskap
  • Egen reflektion och samskapande
  • Teori varvat med praktik
  • Allt i ett digitalt landskap

Detta är 16 veckor där vi först lär oss lyssna inåt. Vi tittar bakåt för att förstå nuet. Vi blickar in i framtiden och hittar struktur, metod, mål och mening med ledarskapet och chefsskapet. Vi designar för att leda och leva mer modigt, sårbart och därmed helhjärtat.

Målgrupp

Du som längtar efter att öppna upp för kreativa metoder i ditt ledarskap. Grundkurs i kreativt ledarskap passar ledare och chefer på alla nivåer som har direkt eller indirekt ledaransvar och även dig som är på väg in i ett ledarskap. Grundkurs i kreativt ledarskap passar dig som vill inspireras att leda på ett öppet, autentiskt och modigt vis. Som med hjälp av självkännedom behöver ett tydligt förhållningssätt till en tillvaro där förändring är ständigt närvarande.

 

Vad ger programmet?

Du kommer att stärka ditt personliga ledarskap. Du får med dig verktyg och tekniker som du sedan har stor nytta av oavsett vem du är och vilken bransch du verkar i. Syftet med kursen är att stärka dig som ledare, att hitta dina värderingar och en tydlig karta för hur du vill leda och leva. När vår resa tillsammans är över har du fördjupad självinsikt genom reflektion och utforskande, en konkret plan att jobba med utifrån dina förutsättningar, ett tydligare och modigare ledarskap och ett mer hållbart och medvetet sätt att navigera för dig och för dina medarbetare. Du har också ett nätverk av likasinnade att fortsätta bolla idéer och tankar med så länge du vill.

 

Upplägg

Kursen genomförs under 16 veckor och består av 4 delar med 10-12 gemensamma träffar (onsdagar 9-12), eget arbete i form av reflektion, skrivande, läsuppgifter etc. Samskapande och delande. Allt digitalt men högst fysiskt och allt i din takt.

  • Start: Att lyssna på sig själv
  • Del 1: Bokslut – att se tillbaka på min historia
  • Del 2: Struktur och system – Hur ser verkligheten ut och hur kan jag skapa min egen verklighet?
  • Del 3: Ditt kreativa DNA – Mod att leda autentiskt
  • Del 4: Framtidsflow – Att skapa flyt framåt
  • Avslutning: Vi jobbar vidare

 

Nyfiken på programmet?

WEBINAR om Grundkurs i kreativt ledarskap via Zoom. Anmäl dig kostnadsfritt här...

 

ANMÄLAN

Programstart
10 mars 2021
Pris: SEK 8800 exkl. moms.

ANMÄLAN


WEBINAR


Nyfiken? Anmäl dig till detta webinar.

Om Grundkurs i kreativt ledarskap
27 januari kl. 10.00-11.00 (Zoom)
10 februari kl. 10.00-11.00 (Zoom)
10 februari kl. 14.00-15.00 (Zoom)

ANMÄLAN
webinar

Programledning

 

Alexandra

 

Alexandra Åbrandt
MiLkonsult
Kommunikation är min grund och sedan 10 år tillbaka arbetar jag med ledarskap, utvecklingsfrågor, strategi, kreativitet, kommunikation och förändring på det STORA möbelföretaget. Min strävan att inte tappa bort mig själv och våga vara sårbar har guidat mig genom hela mitt yrkesliv. Jag är en människo-människa och jag är fast i min övertygelse att alla har en inre förmåga att leda sig själv och ta ägandeskap över sitt liv.

2016 utbildade jag mig till coach via Coachutbildning Sverige och erhöll 2017 ICF-certifiering. Jag faciliterar, designar och leder också utbildningar för nya chefer genom MiL Institute.
 
Vad mer behöver du veta om mig? Frihet är mitt ord. Jag tror inte på att ensam är stark utan TILLSAMMANS ÄR ALLTID BÄTTRE.
Läs mer om Alexandra...